A ricinus olaj a pattanásokra is jó? Vagy egyáltalán mi jó a pattanásokra, hogy hamar elmuljanak?
Voltam már kozmetikusnál is, de az sem segített az arcomon.:S
Napfénynél meg szörnyen látszanak, mégha le is sminkelem... nagyon pattanásos bőröm van.
16/L
Száraz a bőröm.
Azt hallottam a ricinus olaj sokmindenben hasznos, de még nem próbáltam.
Szia! Nekem is nagyon pattanásos arcbőröm volt, 2 évig bőrgyógyász által írt gyógyszereket is szedtem (a gyengétől kezdve az erősig), nem hatottak...
Aztán rátaláltam erre : [link]
Este megmosom az arcom mézet tartalmazó szappannal, majd ezzel az oldattal áttörlöm az arcom, néha kipirulok tőle ha többet teszek az arcomra, de reggelre nagyon szép lesz tőle, a gyógyszerektől nem múltak el így a pattanásaim, mint ettől. Kicsit csíphet, akkor tegyél rá kevesebbet. Nem is drága, 406 FT ha jól emlékszem.
Remélem segít.
nekem a ricinusolaj szokott segíteni..ha piros reggelre elmúlik a pirosság, vagy nagyon kicsi lesz,így olyan 2-3 nap max amit a pattival kell etlöltenem,utána abszolute nem látszik:)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!