Lányok akik itt vagytok, ti milyen színűre festenétek be a hajatokat? Hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
2020. jan. 13. 18:00
1/8 anonim válasza:
Ezüstre, vagy valami világos hamvas szőkére, de azt picit macerás fönntartani. A vörös meg a lila is tetszik, de nem állnak jól a meleg tónusú bőrömmel. Így hát marad a fekete :)
21/L
2/8 anonim válasza:
Most is festve van a hajam hamvas középszőkére, - az eredeti hajszínem szintén hamvas “seszínű” szürkés-sötétbarna.
Nem szívesen áldoznám be a hajamat semmilyen extrém procedúrának, viszont ennek ellenére nagyon tetszenek a jó minőségű színes parókák, és minden álmom beszerezni néhányat.
A színek, amik érdekelnek: sötétkék, sötétlila, világos szürke, kékesfekete.
20/L
4/8 Metionin válasza:
Nekem a kék haj a favorit ovis korom óta. Most évek óta sötétkék lefelé világosabb átmenettel. Nem változtatnék rajta, ahhoz alapból túl hosszú, esetleg ha megunnám, lehetne lila benne az átmenet. 29
6/8 anonim válasza:
Vagy vissza szőkére vagy megint vörösre
7/8 anonim válasza:
Nekem balayage van a hajamban, az eredeti egérbarna hajamat tök jól feldobja a szőke melír. Régebben volt teljesen szőke a hajam, vörös, fekete, lila, sötétbarna. Amit szívesen kipróbálnék, az a rózsaszín vagy a kék.
8/8 anonim válasza:
Általában hidrogénszőke, de ha olyanom van, akkor mindenféle élénk színek is jönnek, volt már piros, zöld, kék is. Pár millisre szoktam nyíratni, így könnyű váltogatni, gyorsan lenő a régi szín :) 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!