Mennyire érik meg a Lush termékek?
Fontosak nekem hogy állatkísérlet mentes termékeket használjak de nincs rengeteg pénzem rá. Sok márka akik nem kísérleteznek nagyon drágán adják termékeiket.
A Lush meg ugye nem szooványos formában árulja a termékeket ezért érdekelne hogy mennyire éri meg pl. egy tusfürdő vagy bármilyen más termék?
A gond az hogy se a Baleás tusfürdő se a sampon nem vált be.
Az Alverde meg nem fixen kísérlet mentes mert azt olyan helyen állítják elő ahol kísérleteznek sajnos, hiába DM saját márka.
A Dove mint termék kisérlet mentes de az anyavállalat továbbra is kísérletez.
Tehát ugyan úgy támogatod a céget azzal hogy vásárolsz sajnos.
Én csak száraz sampont vettem a Lushnál, arról tudok véleményt mondani.
Ami szuper benne: kis korong, könnyedén tudom vinni magammal, ha kell, finom az illata (Honey I washed my hairt vettem), sokáig tart, jól habzik, könnyű vele a hajmosás.
Ellenvélemény: sima sampon hatás, ugyanúgy kell mellé hajbalzsam, volt már ennél jobb hatású samponom.
Ár-érték arány: 3 ezer forint egy korong, 1 hónapja használom 2-3 naponta mosok hajat, mell alá érő dúsabb hajam van, kb a harmada fogyott el, várhatóan még 1,5-2 hónapig elég lesz. Ha abból indulok ki, hogy az egyik kedvenc samponom 800 ft/db (250 ml), akkor abból viszont kell 3 hónapra 2 -2,5 tubus nagyjából, az 1600-2000 ft.
Ha onnan nézem, és Head&shoulders supremet veszek, ami ennél jobb, akkor az 1400/db (270 ml), abból két db kell 3 hónapra, vagyis az 2800 ft.
Igazából a lush drágább, hatása nem jobb, de könnyebben szállítható, és nagyon megszerettem. Még amit észrevettem, bár lehet hülyeség, de mintha könnyebb lenne kimosni a fejbőrről, mivel csak a habot kened fel, nem magát a sampont, így nem viszket a fejbőröm tőle.
A hajapolo termékeik szerintem jók.
Én a sárkány centerben max a felet szoktam fizetni a bolti árnak.
Nincs állandó kínálatunk, de megéri időről időre megnézni mi kapható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!