Pattanásos bőröm van sok éve és mára a sokféle kezelés után már nem is pattanásos inkább mitesszeres és vöröses az arcom. Akkor?
Nem jót használsz bogaram a Garnier Pure Activtól csak zsírosabb, meg hámlósabb lesz a bőr, de egy nagy szar.Hány éves vagy? Ez függ sok mindentől is. Kamaszkorban ez még elmegy, de utána már valami belső dologra kell gondolnod.
Nekem ( 26) még egy hónapja is pattanásos volt a bőröm és kiderült,hogy enyhe pajzsmirigy alulműködésem van, amire kaptam egy 145-ft-os gyógyszert, amitől olyan a bőröm, amiről el sem hittem, hogy lehet.(lekopogom)
Én már annyi mindent használtam, hogy profi tanácsot adok most, én visszatértem az Ilcsi kozmetikumokra.
Én Egy Himalaya herbals(mostmár DM-ben is kapható)(ha nem akkor egy Douglas) uborkás arcszappannal tisztítok, utána ugyanennek a tonikját használom és este Ilcsi csipkebogyós habkrém, reggel, meg almás-citromos habkrémet használok és isteni.Többet ér még az ilyen Lancomnél is. Hetente 2x radírozok.Ugyanazt a hatást eléred vele, mint egy vegszeres krémmel, de valahogy olyan jól érzi magát a bőröm utána.
szerintem igen, maradhat.
Még ha ilyen dm-ben kapható Alverdét kapsz, szerintem az is jó márka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!