Milyen dm termékeket ajánlotok gyulladt, zsíros, pattanásos bőrre?
nem felteteln dm-termék.. forgalmazhatja a rossmann is vagy bármelyik boltocska akár a sarki coop reál is...
Micelláris víz... amúgy olcsó dolognak híg a leve... olyan mint hogy nekem mercim van és megkérném akutast h tesó 1000Ft-ért nyomassal bele... Szóavl igen is szánd oda a pénzt, kozmetikus anno tőlem 6-7 éve voltam, kb 5.-6 ezert kért kinyomta rücskeimet rendbe tett. Ajánlom inkább ezt az utat, mert ha magadra kensz egy olyan olcsó, híg terméket amit nem is ismersz és szembe van veled a polcon mert ezt lattad emg eloszor lehet nagyobb gondot okozol mintsem használsz.!
Sajnos ki kellene deríteni, mitől gyulladt a bőröd. Ha a bőrgyógyász megnézi, esetleg vérvételre elküld, ezek nem kerülnek pénzbe. Nem kell magánba menni, nekem a körzeti oldotta meg az aknés bőröm problémáit, annak ellenére, hogy a gyógyszeres kezelést fizetni kellett. Lehet túlzott faggyútermelésed van, lehet valamilyen belső gyulladásod.
Ezeken olyan természetes dolgok segíthetnek, mint az E-vitamin, Cink, C-vitamin szérum. Én azt ajánlom, próbálj ki minél tisztább hatóanyagú termékeket vásárolni. Sajnos egy sima 'pattanás elleni arclemosóban' aligha fogsz találni..
Nekem még ami segített: patikai szalicilsav vagy szalicilsavas alkohol fülpiszkára és azzal ecsetelni a pattanásokat: leszárítja és fertőtlenít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!