Ti hogy szabadultatok meg az aknés, vagy nagyon pattanásos bőrtől?
Kozmetikus először, majd bőrgyógyász és vérvétel, nekem hormonproblema okozta amit orvos rakott rendbe, azóta nincs pattim.
Ezt a kozmetikus se tudta helyrerakni tartósan.
Bőrgyógyász
Kozmetikus aknékkal nem nagyon tud mit kezdeni, kinyomkodja újra és újra de attól még előjönnek.
Ide szakszerű segítség kell
Elmentem bőrgyógyászhoz!
Először külsőleg próbáltuk kezelni gyulladás csökkentő géllel és hámlasztó krémmel de nem hozta meg a hatását, majd antibiotikumot kellett szednem 1 hónapig de az se segített, utana pedig medinacot kellett szednem 11hónapig, nagyon eros gyógyszer, sok mellékhatása van de gyönyörű lett a bőröm tőle.
Hús és zöldség diéta és szalicilsavas kozmetikumok.
Magamon kísérleteztem ki, mert mint már említették a kozmetikus csak kinyomkodja a màr meglévõket, a bõrgyógyász pedig gyógyszereket írogat fel, amik csak addig használtak, amíg szedtem õket.
A kozmetikumokra kb 10000 forintot költök havonta.
Javulás kb egy hét után látszott, de annyi car volt felhalmozódva a bõrömben, hogy még 6 hónapig folyamatosan lökõdött ki miteszerek formályában. De legalább már nem gyulladtak be.
Először alapból zsíros/pattanásos bőröm volt tinikoromban, aztán úgy 16-17 évesen lett akném az arcom két oldalán. Sokáig erről nem is hallottam, aztán mikor nem múlt el, mentem bőrgyógyászhoz, aki rögtön mondta hogy ez az, antibiotikumot plusz egy krémet kaptam rá, egy hónapig szedtem, ez a kettő összesen nagyjából 12000 ft lehetett. De segített, letisztult az arcom, csak a hegek maradtak (főként pigmentációsak, az egész akném kb 4 hónapig tartott, nem volt olyanmély, hogy nagy fizikai hegek legyenek).
Utána ordinary termékeket kezdtem el használni, hámlasztókat, c vitamin szérumot, niacinamidot, hilariunsavat és kb mindent amit hasznosnak találtam :D. Ez összesen kb még 12000 ft, de sokáig elég az összes termék. Ha elfogynak újraveszem, mert jó árban vannak ahhoz képest, milyen csodát tesznek. Kb 6-8 hónap után a hegek teljesen eltűntek, mitteszereim nincsenek, pattanásaim alig, a pórusaim sokkal kissebbek, nm zsírosodik az arcom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!