Van esetleg fodrász az oldalon? Hullámos-göndör, vastagszálú, sok, beszárítás nélkül pulikutya hajból, ami pl. tengerparton totál göndör lesz milyen rövid frizurát lehet készíteni, ami egyenesnek hat?
Félhosszú bubi frizura kellene. Jó fodrász kell, aki meg tudja csinálni. Ilyenek pl.: [link]
Ne erőltesd a sima hajat, se a szőkét, az nem te vagy, csak még jobban kínlódsz majd vele.
Jelenleg a súlya is lehúzza, így egyenesebb. Viszont egyszerűen egy hajmosás nettó 2 óra és már nem bírom, szeretnèk egy egyszerű hajat, ami rövid, de vagány.
Akinek egyenes, vékonyabb szálú haja van, el se tudja kèpzelni ezt a tortúrát, mindig csodáltam,hogy pl.barátnőm megmossa az egyenes haját, megszárad magától és rendezett szép. Nem hittem el, hogy milyen gyors
Nekem, hogy 80%-ra megközelítsem az alábbiakat kell tennem:eleve reggel nem tudok hajat mosni, mert a töve sokáig nedves, szétszárítani nem érdemes, mert akkor sprőd, szálkás lesz:
Hajmosás, sampon, balzsam, pakolás -nettó 30 perc-60 perc attól függ mennyire igényli a pakolást, télen jobban.
Turbánban nettó 60 perc
Utàna ilyen hajban maradó-olyan hajban maradó, beszárítás 30 perc (hiàba a turbán, nedves még a hajam). Utána hajolaj azt eszi-issza a hajam.
Éjszaka száradás, mert mèg van benne minimális nedvesség (mondta fodrász nem is egy, hogy reggel ne mossak hajat, mert nem.tudom megszárítani, kell egy éjszaka a hajamnak, illetve mindegyik mondta, hogy brutál hajam van, beszárításkor leszakad a kezük,válluk).
Másnap reggel minimàlis egyenesìtés, ha borzas.
Ezzel megközelìtem látványilag 70-80%-ban, amit a barátnőm csinál:megmossa és magától megszárad....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!