Lányok! Valakinek már volt tüsi, borotvált haja?
Nagyon érdekel a téma.
Szóval miért döntöttetek úgy, hogy levágjátok hajatokat?
Nem bántátok meg?
Kort is írjatok légyszi.
20 éves voltam amikor jobb oldalon elég komolyan felnyirtam 0-ással.Fekete hosszu hajam volt majd rá egy hónapjára nagyon pirosra festettem😀lázadó korszak😀
22 voltam amikor úgy do töttem vissza növesztem.Most 4ével később 26 vagyok majdnem a derekamig ér és ujra fekete.
Imádtam most is megcsináltatnám de sajnálom mert olyan szép hosszú.
Volt akinek nem tetszett de sosem érdekelt,vagány volt😍😍😍
Minden embernek megvan a saját indoka. A legtöbben azért, mert változást akarnak az életükbe. Például szakítottak a barátjukkal vagy meghalt egy közeli rokonuk. De vannak akik simán csak a lázadó korszakukat élik. És persze páran azért csinálják, hogy eladományozhassák a hajukat.
Mivel nem ismerlek csak annyit javasolnék, hogy mielőtt beülnél a fodrászhoz ezeken gondolkodj el:
1. Miért is akarod ezt csinálni? Azért mert tényleg tetszik ez a stílus vagy ez csak egy hirtelen ötlet?
2. Nézd meg egy képszerkesztő alkalmazással hogyan is néznél ki ilyen hajjal.
3. Kérdd ki a barátaid / családod véleményét.
4. Kérdezd meg a fodrászodat a témáról.
Mivel ez egy nagyon extrém kinézet mindenképp jól gondolt meg. A többség a vágás után első napokban megbánja majd szép lassan hozzászokik. De ismertem olyat is aki első perctől imádta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!