Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Schwarzkopf glatt haj egyenesí...

Schwarzkopf glatt haj egyenesítő használata?

Figyelt kérdés
Szóval vettem egy ilyet csak sajna nincs benne magyar leírás. Aki használt már ilyet leírhatná hogy hogyan is kell ezt alkalmazni.
2010. júl. 21. 12:30
 1/3 anonim válasza:
én most használom 3. alkalommal. Új formulája lett, tartalmaz egy fixálót is, és nagyon hatásos. És azért göndörödik vissza ismét, mert lenő. Én 3-4 havonta használom, és szög egyenes lett tőle a hajam. Én 0-st használom, mert vastagszálú, erősen göndör hajam van.
2011. jún. 29. 16:32
 2/3 anonim válasza:
Am nedves, nem megmosott hajra kell felkenni tincsenkét, tarkótól kezdve, közben jó egyenesre fésülni. Kb 30percig kell rajta hagyni, majd finoman leöblíteni, törcsivel áttörlöd kicsit, de nagyon finoman, ne kócold! Majd felkenni a fixálót, nagyon vigyázz amennyire lehet egyenesre kell fésülni, mert ez adja meg a végleges hatást, és nem szabad mocorogni még hat, ami jó 20perc.
2011. jún. 29. 16:34
 3/3 Farkas Ádám... válasza:
Száraz és természetes bongyor hajam van.Ma kente fel a fodrász a glattot.Az első probléma az volt, hogy nem volt magyar leírás a dobozban.Elkezdtük lefordítani az angol szöveget.Minden simán ment.Felkente a dauerkrémet, rajtahagytuk 20 percig, utána lemosta felkente a fixálót (10 perc) és azt is lemosta.Végül megmosta a hajam samponnal és nyomott rá balzsamot és elkezdte szárítani.Mindaddig cövek egyenes volt.Szárítás közben elkezdett visszagöndörödni.Mire végzett a szárítással szinte még göndörebb lett.Teljesen el voltam képedve én is és a fodrász is.Holnap elmegyek vissza a fodrászboltba és visszaviszem nekik az üres dobozt...
2011. aug. 16. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!