Sötét barna a hajam és szeretném lágy, mélyvörösre festetni. Érdemes kiszívatni előtte a hajam, vagy mehet simán rá? Csak mert hallottam olyat, hogy ha nem szívatják ki, akkor elkezd más színűvé "válni".
Figyelt kérdés
És még azt szeretném megkérdezni, hogy mivel kb. a hátam közepéig ér a hajam, elég egy tubus festék?2010. júl. 21. 12:04
1/3 anonim válasza:
nem elég egy doboz festék, lehet szőkítőt kapni a drogériában(azt hiszem palette), azzal egy picit világosítsd meg, és utána mehet rá a vörös.
2/3 anonim válasza:
szerintem holnap nyugodtan befestheted, és mosás után tegyél rá egy ápoló pakolást! :)
3/3 anonim válasza:
Hát ez valami vicc. Én is pont ezt akarom. Meg ilyen a hajam is. Hosszú, sötétbarna, és sötétvörös... xD Komoly!
Én sztem csak veszek 2 doboz festéket, és kész. Nem hiszem, hogy olyan szörnyű lenne a végeredmény..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!