Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 5 napja nem mostam hajat, ma...

5 napja nem mostam hajat, ma viszont be kéne festenem. Megmossam előtte?

Figyelt kérdés
Tudom, igénytelen dolog 5 napig nem hajat mosni de nem mentem sehova szilveszter óta ezért úgy voltam vele, hogy minek. Ma viszont be szeretném festeni mert már van egy kis lenövésem de nem tudom hogy már nem túl koszos e ahhoz hogy befessem. Jobb ha megmosom előtte, vagy így fessem?

2020. jan. 5. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:
92%

Meg ne mosd előtte.

Kifejezetten jó, ha nem frissen mosott festés szempontjából.

2020. jan. 5. 14:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Minél "koszosabb" a hajad, annál jobban fogja a festék.

Nem vagy gyakorlott hajfestő.

Heti 1x mosok hajat és bár nem a legszebb az utolsó 2 napban,de igénytelen nem vagyok. Mondjuk nem is zsírosodik 2 nap után a hajam.

2020. jan. 5. 14:42
 3/4 Metionin ***** válasza:

Először is nem igénytelen ha amúgy nem igényli a hajad a gyakori mosást. Én hetente 1x mosom és bevallom tovább is bírná de akkor meg már engem zavar.

A hajfestést pedig kifejezetten ajánlják úgy hogy nem mosoll előtte hajat. Én is mindig úgy festettem amíg fekete volt de mióta színezem, már előtte mosom és utána festem mert a sampon koptatja a színezőt.

2020. jan. 5. 15:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi félreértés van itt.

A fejbőrnek jó, ha nem frissen mosottan van festve. De koszos hajon nem tapad meg jobban a festék. Ha mindennap teletolta szárazsamponnal meg lakkal, akkor csúnyán, foltosan fogja befogni.

2020. jan. 5. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!