Szerintetek csináltassak olyan hajat magamnak, mint amilyen Hayley Williams-nek van?
Erre a hajra gondoltam: [link]
Attól félek, hogy mivel kerek az arcom,hogy állna.Szőke hajam van,úgyhogy a festést azt kihagynám.:)
L/14
Nekem nagyon tetszik Hayley haja, de a hangja jobban.*-* :D
Szerintem csináltass, vagy ha nem vagy biztos benne, hogy jól állna akkor kérdezd meg a fodrászodtól.:D
A fazon jó és szerintem is hagyd meg aszőke hajad :)
18/L
Nagyon jó ötlet és is ilyet szeretnék. Csak nekem sötétbarna hajam van és kicsit hullámos :(
Csináltasd meg nagyon jó :D
Hagyd meg szőkén szerintem jól fog állni :)
14/L
ne, ez csak divat, feltünési viszketegsége van, nekem kifakultnak és igénytelennek t
űnik, a fekete haj vagy a lila és rózsaszín tincsek szebbek, még szőkében is
ha séró, akkor meg legyen egyenes hosszú tépett, frufru nélkül, sztem nem vagány attól valaki hogy fiúsnak akar
kinézni, meg papagájnak
nekem a hangja nem tetszik, olyan átlagos, meg Avriles
nem kimondott tehetség. de a zenei stílusáért meg a dalokért se vagyok oda, nem fog meg
szal nem igazi rocknak mondanám, inkább divat rocknak, a gitár, a dob az rockor, meg jó, de az ének az nem
elöttem hozzászóló..
ha ő fiusan néz ki...akkor Tóth Gabi milyen?-.-...
azér.. mielött ilyet állítasz gondolkozz kicsit szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!