Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gyantázás fogyóholdkor!...

Gyantázás fogyóholdkor! Mennyire hatásos?

Figyelt kérdés
Tényleg kiritkítja, gyengíti a szőrt?

2020. jan. 4. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nics semmi összefüggés a kettő között!
2020. jan. 4. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Most már értem, miért tart ott az ország, ahol.
2020. jan. 4. 19:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért én megpróbálkozom: reálisan nézve, merőben tudományos szempontból elemezve: a bezárt szobában végzett szőrtelenítést miért befolyásolá az, hogy egy közel 400 ezer kilométerre lévő hideg kődarabot más irányból világít meg a Nap? Érted, olyan messze van, hogy ha autópálya vezetne Holdra, 4 hónapon át kellene menned éjjel-nappal, hogy odaérj. És azt mondod, hogy ha ezt a Holdat más szögből világítja meg a Nap, akkor nem nő ki a szőröd. A telefon és számítógép is varázslatnak tűnhet, nem, igaz?
2020. jan. 4. 21:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
~amikor csak random fel jövök gyk-re hogy segítsek embereknek, aztán jönnek az ilyen fajta kérdések~🤦🏻‍♀️
2020. jan. 4. 23:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem elnevettem magam, aztán eszembe jutott, hogy az ilyen kérdéseket megfogalmazók szavazata ugyanannyit ér, mint az enyém. Azóta nincs kedvem nevetni.
2020. ápr. 15. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!