Hogy kell a punk tarajt felállítani?
Figyelt kérdés
tapétaragasztó ? cukrosvíz ? méz ? szappan ? ezekkel hogy kell ? aki tudja írja le kérem2010. júl. 21. 08:51
11/24 A kérdező kommentje:
cukros tojáshabbal hogykell ? mézzel hogykell ?
2010. júl. 22. 15:26
12/24 anonim válasza:
tegnap 14:01-vagyok
sejtem a tevhnikája ua. rákened a mézet és szárítod. hogy mennyi kell az attl függ milyen hossu a hajad, milyen sűrű és milyen vastag a tarajad.
cukros tojáshab: tojásfehérjébe teszel cukrot, és felvered kemény habbá majd ugy állítid vele mint a többivel már leírtam. mennyiség itt is hajfüggő.
13/24 A kérdező kommentje:
és a méztől nemlesz ragadós ? a cukros tojáshab nemfehéredik ki a hajaon ? am a mézet muszáj beleszárítani magától nemtud beleszáradni ?
2010. júl. 22. 16:00
15/24 anonim válasza:
ezekre sajnos nem tudom a választ sosem volt tarajam, lány vagyok...csak sok tarajat állítottam :)
a tojás nem gondolom hogy kifehéredik, viszont a méz ragadóüsságát illetően véleményem sincs :D
16/24 anonim válasza:
a tojás pár nap múlva jó büdös lesz a fejeden, az tuti.. mért nem maradsz az egyszerű tupír+ hajlakk-nál?
17/24 A kérdező kommentje:
inkáb simán hajlaknál.
2010. júl. 24. 12:02
18/24 anonim válasza:
az a legjobb szerintem is. nem is olyan nagy kiadás, már 300 forintért lehet venni s ha nem olyan radikálisan hosszu a tarajod jópár alkalomra elég.
19/24 A kérdező kommentje:
vagy veszek 400 ft ér hajlakot a egyész dobozzal rá a hajamra oszt 1 hónapig úgyál ha nemmosom ki
2010. júl. 24. 13:45
20/24 anonim válasza:
de akkor esernyőre is költened kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!