Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik márkában találok ilyen...

Melyik márkában találok ilyen színű hajfestéket?

Figyelt kérdés

a mostani hajam barna, de padlizsán szinűt szeretmék (nem szinezőt, festéket!) ami szép és tartós is, ilyesmit:

1. [link]

2. [link]

2010. júl. 20. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Szinte mindegyikben van ilyen színű.

Nekem loreal casting volt ami ilyesmi lett, de az van aki szerint színező, hát nem tudom nekem nem kopott ki(pedig színezőt akartam..)

Azt tudom még, hogy londát ne vegyél mert lila helyett piros lett barátnőmnek.

2010. júl. 20. 22:29
 2/5 A kérdező kommentje:

hú köszi szépen:)

mondjuk világos padlizsánt szeretnék nem fekete szinűt.

2010. júl. 20. 22:39
 3/5 anonim ***** válasza:
palette xxl colort ne vegyél nekem és több ismerősömnek is szétmarta a fejbőrét.
2010. júl. 20. 23:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Garnier color naturals, 4.26 padlizsán; Én most festettem először a hajamat, eredetileg sötét barna vagyok, de nekem nagyon szépen befogta a festék. A DDA üzletekbenk 610ft, a DM-ben 830 ft :) Jó hajfestést! (ha szeretnéd küldök képet, csak írj rám egy mailt)
2010. aug. 24. 13:40
 5/5 A kérdező kommentje:

Palettet vettem a k*rva anyját:@ 1hét alatt kikopott:@

Itt a mail cimem: norika.galga@citromail.hu küldhetsz:$

2010. aug. 24. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!