Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek mit jelent az, hogy...

Nektek mit jelent az, hogy egy lány ad magára, ápolt?

Figyelt kérdés

2019. dec. 26. 11:06
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Ha én azt leírnám, akkor elkezdenének virtuális köveket dobálni rám...
2019. dec. 26. 11:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Ugyanazt, mint egy férfinál.
2019. dec. 26. 13:17
 3/9 anonim ***** válasza:
14%

Hatalmas műszempilla, műkörmök, szilikon mell, műanyag póthaj, egyen O-bag, és a többi kötelező kellék, ami a többi kiscsajnak is van.

Legalábbis szerintük ez a jólápoltság, szerintem nem.

2019. dec. 26. 13:42
 4/9 A kérdező kommentje:
3-as, és szerinted? :)
2019. dec. 26. 13:59
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem rendben van a foga, haja, ruházata, tehát úgy összességében ápolt, rendezett.🙂

3-as

2019. dec. 26. 14:22
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Rendszeresen eljár egészségügyi szűrővizsgálatokra, nem iszik, nem cigizik, nem drogozik. Ez már félsiker (50%) - ha szokott fürödni, hajat meg fogat is szokott mosni az már a maradék részre is fél siker (75%), a fennmaradó részre további fél siker, ha visszafogottan öltözködik, vagy legalábbis van valami koncepció a megjelenésében (87,5%), de egy goth csaj is épp úgy lehet ápolt a maga módján, mint egy pláza stílust toló cicababa. A maradék meg már szubjektív: van, aki háklis a designer parfümök illatára, van akit meg épp ez vonz, megint más a ducibb csajokra bukik, van akit meg az intellektuális hölgyek taszítanak, szóval azt a 12,5%-ot meg kell hagyni egyéni értékítéletnek, 100%-ban nem fog mindenki azonosan ápoltnak megítélni egy lányt.
2019. dec. 26. 14:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2019. dec. 26. 14:36
 8/9 Metionin ***** válasza:
Rendesen tisztálkodik, szőrtelenít, fogait, haját stb. rendben tartja, a méretének megfelelő, tiszta ruhát hord.
2019. dec. 26. 16:47
 9/9 anonim ***** válasza:
22%

Elolvastam az összes választ, meglep, hogy ennyire nem tudták körbeírni ezt a fogalmat...

Ápolt = nem igénytelen.

Alap ápoltság:

Rendszeresen tisztálkodik: fürdés, fogmosás, hajmosás;

Körmök : kezek és lábak ápoltsága: sosem egyenetlen, mindig azonos a körmök hossza. A kéz és lábfej esténként bekrémezve, hogy ne legyen száraz vagy repedezett.

Sosem kócos vagy bozontos a haja, mert fésülködik, esetleg hajbalzsamot vagy hajolajat is használ, ha szükséges;

Tiszta és csinos ruhákat hord, amelyek öblítővel is átvették mosva;

Natúr smink: ajakápoló, korrektor, némi extra: szem vagy száj kiemelés, de csak diszkréten.

Parfűm, ha nem szereti, akkor illatos dezodor használata.

Ezeknek alapvetőnek kellene lennie.

Hogy mi tesz valakit igazán ápolttá?

Szerintem arra gondolt a kérdező, hogy mitől lesz egy nő extrán ápolt, amelytől kiemelkedik.

Haj: megfelelő frizura viselése, amely illik az arcformához, a viselője személyiségéhez is. Szerintem egy rosszul megválasztott frizura, ugyan úgy igénytelennek hat.

A hajat rendben is illene tartani: a típushoz megfelelő időközönkénti hajmosáson felül, esetleg lehet használni olyan hajbalzsamot, vagy hajolajat, hajsprayt, amely megóv a töredezéstől, illetve szép fényessé teszi.

Reggelente szépen elrendezi, az aki ad magára. Besütés, beszárítás etc. (Na, ez nekem pl. sosem ment...így mindig ala nature...:D)

Megfelelő szemöldök!

Szerintem az is nagyon fontos, hogy az arc karakteréhez a szemöldök tökéletesen passzoljon. Az igénytelen benövéseket kiszedve, karbantartani. Esetleg lazán kiemelve lehet rá szemöldök púdert rakni.

Arc sminkelése : szerintem akinek bejön, az azt tesz fel, amit akar. Kritérium: ne legyen hivalkodó, illő legyen a nő habitusához, és öltözékéhez, legyen természetes hatású!

Szörtelenítés: mindenhol, lehetőleg mindig.

Öltözék: szépen összeválogatott, dekoratív.

Ékszer: sosem sok, ellenben minőségi.

Szerintem nem kell tovább taglalnom.:)

2020. jan. 4. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!