Mit csináljak a homlokommal, ha tele van pattanásokkal?
Nagyon is összefügg az emésztés az arcbőrrel!
A megrekedt széklet ugye màr a salakanyag, olyan anyagok vannak benne ami kàrosak vagy nincs szükség a szervezetnek. A belekben is van felszívódàs,úgy hogy az ott megrekedt salakanyagból jócskàn vissza szívódik méreganyag.
A legtöbb esetben kamaszkor.
De bőrgyógyászhoz én elmennék.
Én is voltam, 16 évesen azt mondta, hogy nálam így jön elő a kamaszkor, de elküldött vérvételre is, illetve allergia tesztet is csináltatott. Irt fel egy krémet, valamint mondta, hogy a nagyon olajos, zsíros és fűszerek dolgokat hanyagoljam, illetve kevesebb tejterméket fogyasszak. Illetve engedélyezte, hogy kozmetikushoz arc tisztításra járjak. Szóval havonta jártam egészen 21 éves koromig, mire kezdett rendbe jönni a bőröm.
Nem ajánlom, hogy mindenféle alapozókkal tömítsd még jobban a pórusaidat. Csak rosszabb lesz és nehezebben fog elmúlni, ami így is lehet nem 1-2 év lesz, mint nálam is. Pedig én nagyon odafigyeltem mindenre, ápoltam és helyesen kezeltettem/kezeltem az arcom.
Magadtól ne kezd el csak úgy barátnők tanácsára meg neten olvasás után kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!