Sajnos évek óta nem nől a hajam ami egyre jobban zavar! Már ki próbáltam minden létező balzsamot, olajokat, nem igazán láttam eredményt. A kova föld kapszuláról mi a vélemény?
Szedtem már más fajta bogyókat kúra szerűen ,de nem adom fel:)
Sajnos póthajra "kényszerülök" mivel váll fölé érő a hajam és nem érzem így jól magam .
Rengetek gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok szóval ha tudtok valami kis segítséget mondani azt nagyon szépen meg köszönöm előre is !
Kellemes Ünnepeket Kívánok !
A titok: a vágatás. Vágasd gyakran! A törött hajvégek regenerálódására "pazarolja a hajad az energiát", amit növekedésre kéne fordítani. Ha egészséges a vége, gyorsabban fog nőni.
Ne kenj rá minden sz+rt, ne szedj minden sz+rt, és ne vasald, csavard, max. alkalomszerűen.
Az egyszerűség és a kímélés a jelszó.
Fura, de vannak olyanok akiknek egy bizonyos hosszig nem tud megnőni a haja, de valójában ugye ez a törés miatt van.
Van egy barátnőm, akinek a vállát súrolja a haja, de bármit szed, bármit csinál egyszerűen nem nő meg. Az anyja fodrász, elhiheted, hogy mindent megpróbáltak.
"A titok: a vágatás. Vágasd gyakran! A törött hajvégek regenerálódására "pazarolja a hajad az energiát", amit növekedésre kéne fordítani. Ha egészséges a vége, gyorsabban fog nőni."
Ez nettó baromság. A haj elhalt szaru. Nem regenerálódik, nem gyógyul.
Vágatni azért kell, mert a sérült hajszál törik, és rövidül. Ezért nem látszik, hogy nő.
Kérdező!
Vágatni tényleg érdemes, valamint hagyd el a hajvasalást, a túl forró szárítást, és ápold.
Ricinus olajat használtam kúra szerűen is ,és csak hullott tőle a hajam .
Vágatni szoktam a végéből 1,5 havonta .
Már nem tudok mit ki találni,nagyon idegesít !
Anno pár éve ,nem kellett fél év és a frufrum le ért az államig,pedig vasaltam is ...most azért sem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!