Valakinek volt már ilyen tapasztalata gőzölős hajvasalóval?
Nem rég voltam fodrásznál, aki gőzölős hajvasalóval vasalta a hajam. Közben nem éreztem semmi kellemetlen szagot, mikor kész lettem akkor kicsit égett szagú volt a hajam de nem vészesen. Aztán másnap éreztem valami nagyon büdöset, mire rájöttem, hogy a hajam az. Azóta ha kicsit megizzad a fejem vagy ha hajat mosok elviselhetetlenül büdös szaga van a fejemnek. Már többször is mostam hajat, de nem múlt el.
Ennyire megégette volna a hajam a fodrász vagy a gőzölős cucc miatt lett ilyen?
Nekem is gőzölős hajvasalóm van, derékig ér a hajam és gyakran vasalom. Hajvasalás közben van hogy fura szaga van,de csak a vasalómnak, a hajamon nem érződik semmi.
Azt nem tudod milyen típusú vasalót használt a fodrászod? Ez nem normális szerintem..
Ha jól tudom Ultron márkájú volt.
Hát szerintem se normális dolog, de mint írtam nekem csak vizesen volt dög szaga a hajamnak. :D Miközben vasalta én nem éreztem semmit.
Egyébként azóta már megszűnt a dolog, mióta befestettem a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!