Miert van tomegnovelo szer a hajvitaminban?
Szeretnem szedni ezt a hajvitamint,de nem ertem miert van benne tomegnoveloszer.Ettol nem fogok hizni?Eleg hizekony tipus vagyok.Tudtok valami jo hajvitamint?
Errol a hajvitaminrol beszelek.
Na, most fakadok sírva. Reméltem, hogy ez a tag egyedül van a világon: https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__973..
Igen, van olyan vitamin, amiben nincs ilyen szer, például ha nem tablettáról, hanem kapszuláról van szó, azon van egy külső burok, ami összetartja a hatóanyagokat, vagy pl. 1000 mg C-vitamin már van olyan nagy méretű, hogy nem okoz gondot, hogy megtaláld...
DE például nézd meg az általad linkelt terméknél a Tápértékek fülön a hatóanyagok mennyiségét. Összeadtam neked: összesen 37 milligram hatóanyag van a tablettában. El tudod képzelni, hogy az mennyi? (Nem.) Vegyél egy vonalzót és nézd meg, hogy mennyi rajta 2-3 milliméter. Na, ekkora lenne a tablettád, ha nem lenne benne valami, ami nagyobbá teszi.
Úgy látom, egyeseknek tényleg szükségük lenne egyfajta tömegnövelőre: agytömeg-növelőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!