Milyen érzés a punciepilálás?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, de eddig még nem nőtt szőr a puncimon, de kiváncsi vagyok milyen érzés a punciepilálás.2019. dec. 16. 23:17
1/9 anonim válasza:
Ne tegyel vele semmit , addíg jó amíg csupasz , most hideg van de nyáron nyerő .
2/9 anonim válasza:
én a bikinivonalamat szoktam szemöldökcsipesszel szedni, már egy ideje gyakorlatilag nem is érzem. de epilálni így se bírom
3/9 anonim válasza:
Hányszor teszed fel még ezt a kérdést? Bele vagy szerelmesedve a puncikádba? Azt kb. 1,5-2 éves kor körül nevezzük normálisnak. Menj el, csináltasd meg és rájössz.
4/9 anonim válasza:
Aki ilyen a kérdést feltesz biztos, hogy 16 éves?
Biztos, hogy nőnemű?
Lehet, hogy valami perverz vén fasz.
5/9 anonim válasza:
Kizárt dolog, hogy egy 16/l-nak még nincs szőr a nemi szervén.
6/9 anonim válasza:
Én egy ilyen 9 évesen már szőrörödtem ott... Biztos 16 éves vagy? S nem csak az EU-s jogszabály miatt?
Amúgy nem szőrtelenítem.
7/9 anonim válasza:
mutass egy képet, hogy valóban nem szőrös, ezt senki sem veszi be...várjunk csak?! 18 év alatt még véletlenül se!!!
-ja, hogy full kamu vagy, oké, örülj a sok perverz privátnak te nyomi!
8/9 anonim válasza:
Tuti kamu, nekem is már 10 évesen szőrösödött. Egy 16 éves lánynak LEHETETLEN hogy ne legyen szőrös.
9/9 anonim válasza:
Miért?
Egy p'rvez vén f'sznak miért ne lenne szőr a puncián?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!