Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szuper jó szőke hajszín/festék?

Szuper jó szőke hajszín/festék?

Figyelt kérdés

Szőke hajszínt keresek magamnak, lehet sötétebb ill. világosabb.

Ti milyen szőkével festitek a hajatokat???

Köszönöm.

2010. júl. 20. 09:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem sokáig palette sarki ezüst szőke volt, de nem illett hozzám, így sötétítettem rajta, most Wellatone világos hamuszőkével festem.

Most kb ilyen: [link]

2010. júl. 20. 13:12
 2/16 anonim ***** válasza:
Én Palette Delux Fehéraranyszőkével festem, de eléggé szárítja a hajam. Ki szeretném próbálni a Casting új szőkéit. :)
2010. júl. 20. 13:19
 3/16 A kérdező kommentje:

köszönöm:)

Nekem most melíros szőke a hajam, de valahogy fel szeretném dobni. Esetleg barna tincs még bele...vagy valami más szín.

Szerintetek?

2010. júl. 20. 13:26
 4/16 anonim ***** válasza:
fesd be az egészet szőkére vagy még sűrűbben a melir csikokat.. :P de ez csak az één véleményem..nagyon tetszik a szőke haj.. :))
2010. júl. 20. 15:02
 5/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is a szőke a legjobb! Bár nekem nagyon tönkrevágta a festegetés, de vmit vmiért. :)

Én most vmi melegebb szőkét szeretnék, ez nagyon megtetszett: [link] (2. hozzászóló voltam)

2010. júl. 20. 15:11
 6/16 A kérdező kommentje:

kedves utolsó!!

Ezek tényleg nagyon jó színek!!!:)))

Ti melyikre szavaznátok a L'oreal-ból?

2010. júl. 20. 16:41
 7/16 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy tetszenek :) Esetleg, ha valaki kipróbája valamelyiket, leírná a tapasztalatát?
2010. júl. 20. 20:13
 8/16 A kérdező kommentje:
nemtudom melyik szőke árnyalatot válasszam:D Nagyon tetszik mind....nem szeretnék túl-túl világosat:P
2010. júl. 21. 09:19
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor jégszőke, az nem tűnik annyira világosnak :) De még a mézszőke is nagyon szép, meg a szatén, bár az nekem inkább világosbarna, nem tudom te hogy vagy vele.
2010. júl. 21. 12:59
 10/16 A kérdező kommentje:
nehéz döntés:D de én elsőre a szaténra voksoltam, de az tényleg sötétebb....nem is tudom....lehet a jégszőke az jó lesz:)
2010. júl. 21. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!