Szuper jó szőke hajszín/festék?
Figyelt kérdés
Szőke hajszínt keresek magamnak, lehet sötétebb ill. világosabb.
Ti milyen szőkével festitek a hajatokat???
Köszönöm.
2010. júl. 20. 09:58
1/16 anonim válasza:
Szia!
Nekem sokáig palette sarki ezüst szőke volt, de nem illett hozzám, így sötétítettem rajta, most Wellatone világos hamuszőkével festem.
Most kb ilyen: [link]
2/16 anonim válasza:
Én Palette Delux Fehéraranyszőkével festem, de eléggé szárítja a hajam. Ki szeretném próbálni a Casting új szőkéit. :)
3/16 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
Nekem most melíros szőke a hajam, de valahogy fel szeretném dobni. Esetleg barna tincs még bele...vagy valami más szín.
Szerintetek?
2010. júl. 20. 13:26
4/16 anonim válasza:
fesd be az egészet szőkére vagy még sűrűbben a melir csikokat.. :P de ez csak az één véleményem..nagyon tetszik a szőke haj.. :))
5/16 anonim válasza:
Szerintem is a szőke a legjobb! Bár nekem nagyon tönkrevágta a festegetés, de vmit vmiért. :)
Én most vmi melegebb szőkét szeretnék, ez nagyon megtetszett: [link] (2. hozzászóló voltam)
6/16 A kérdező kommentje:
kedves utolsó!!
Ezek tényleg nagyon jó színek!!!:)))
Ti melyikre szavaznátok a L'oreal-ból?
2010. júl. 20. 16:41
7/16 anonim válasza:
Örülök, hogy tetszenek :) Esetleg, ha valaki kipróbája valamelyiket, leírná a tapasztalatát?
8/16 A kérdező kommentje:
nemtudom melyik szőke árnyalatot válasszam:D Nagyon tetszik mind....nem szeretnék túl-túl világosat:P
2010. júl. 21. 09:19
9/16 anonim válasza:
Szerintem akkor jégszőke, az nem tűnik annyira világosnak :) De még a mézszőke is nagyon szép, meg a szatén, bár az nekem inkább világosbarna, nem tudom te hogy vagy vele.
10/16 A kérdező kommentje:
nehéz döntés:D de én elsőre a szaténra voksoltam, de az tényleg sötétebb....nem is tudom....lehet a jégszőke az jó lesz:)
2010. júl. 21. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!