Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen intim mosakodot vegyek?

Milyen intim mosakodot vegyek?

Figyelt kérdés
A dove csípi de az a fő bajom hogy mikor nincs lehetőségem fürdeni általában 2naponta szoktam este és másnapra estére de inkább fürdéstől számított 48 órára büdös p*unciszagom lesz. Beteg nem vagyok voltam vérvételen. Ha intim mosakodot használnék jobb lenne a helyzet?
2019. dec. 12. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem minden nap fűrdesz?
2019. dec. 12. 13:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Basszus,ne intim mosakodot vegyél,hanem zuhanyozz le naponta.
2019. dec. 12. 13:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Inkább zuhanyozz le mindennap, össze fogsz szedni valami fertőzést ha nem mosakodsz rendszeresen.

Én a lactacyd intim mosakodót tudom ajánlani.

2019. dec. 12. 13:49
 4/5 anonim ***** válasza:
29%
Ne használj intim mosakodót, sok esetben többet árt, mint használ. Ha nincs fürdőszoba, még akkor is lavórban simán megejthetsz egy gyors mosakodást minden nap.
2019. dec. 12. 20:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehetőleg old meg, hogy fürödj minden nap. A dm-ben lehet kapni Jessa illatmentes intim mosakodót. A kék tetejűt. A legtöbb tusfürdő lúgos, a hüvely phja pedig savas. Nem a hüvelyünktet mossuk ez egyértelmű, de még csak a közelében sem érdemes lúgos termékeket használni. Attól hogy nem minden nőnek van azonnal baja a tusfürdőtől még van akinek árott.
2019. dec. 14. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!