Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Palette hajszínezővel kapcsola...

Palette hajszínezővel kapcsolatos tapasztalatok?

Figyelt kérdés
sötétbarna hajam van, és ki szeretném próbálni a palette kékes-fekete hajszínezőjét, a 6-8 mosásosat először. normálisan kijön? rondán kopik ki? és a 24 mosásos? előre is köszi:)
2010. júl. 19. 21:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem szőkés-barna hajam van és én sötétbarnára színeztem vele. Tök jó volt.

Én az Instant Colort próbáltam ki (6-8 mosásos) szépen kijött a megígért idő alatt. Viszont a tartós hajszínezőről eddig csak rosszat hallottam.

Nem lett foltos a hajam. Egyszer csak szőkés lettem megint, ennyi:)

Remélem mondtam valami újat :)

2010. júl. 19. 22:10
 2/9 A kérdező kommentje:
okés köszi akkor kipróbálom *.*
2010. júl. 19. 22:21
 3/9 anonim ***** válasza:
igen,velem is így volt,nekem sötétszőke hajam van,mondjuk szerintem inkább világosbarna de mindegy,nem ez a lényeg:D... én is palette 6-8 mosásos színezővel lilára festettem a hajam és szépen fokozatosan kopott le nem lett foltos meg semmi,úgyhogy nyugodtan kipróbálhatod :)
2010. júl. 19. 22:39
 4/9 anonim ***** válasza:
A 24 hajmosásig tartót ki ne próbáld!!! Én befürödtem vele, meg még sokan mások is! Az életben nem jön ki. Így lett a gyönyörű szép szőkés hajamból fekete (barna színezőt használtam)...és most jópár éve küzdök vele. :(
2010. júl. 20. 08:45
 5/9 anonim ***** válasza:

A 24 mosásos hajszínező olyan, mint a kétéves tetkó - annyi idő után senki se megy vissza reklamálni, hogy nem kopik a dolog... A 6-8 mosásos viszont szerintem jó, én azzal szoktam sötétebb csíkokat festeni a megunt hajszínembe, egyenletesen kopik.

(Ki ez a sok okos, aki ÉVEKIG nem tud megszabadulni a festett hajszíntől? Évek alatt LENŐ az egész ha nem extrém hosszú a hajad...)

2010. júl. 20. 11:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Én vagyok az aki évekig küzdök a hajammal... Hátközépig érő hajam van, 3éve festettem be a hajszínezővel. Nem merem leszívatni, mert félek, hogy tönkre megy az egészséges hajam. Lenöveszteni nem nagyon szerettem volna, mert ronda... de most március óta nincs festve a hajam és pocsékul érzem magam. Így lehet küzdeni!
2010. júl. 20. 12:01
 7/9 anonim ***** válasza:
szia! mondjuk nekem barna volt amikor befestettem a hajam a palette instant color 6-8 mosásos színezőjével a hajam,de nekem csak még sötétebb barnára fogta be a hajam.. azttán aznap beefestettem a 24mosásos palette szinezővel,és attol nagyon szép színű lett a hajam! tavaly áprilisba festettem be vele,és júliusra már nem is látszodott h valaha festve volt... ugy lekopott.. :P erről enyit h nem kopik le.. :P viszont van a palettenek 60mosásos szinezője is,na az sztem nem kopik le egyhama :D
2010. júl. 20. 14:57
 8/9 anonim ***** válasza:
előző vagyok..bocsi azt kifeleejtettem h énis feketével szineztem a hajam mind a 2x .. :) csak nem kékesfeketével,hanem sima feketével..
2010. júl. 20. 14:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Elég érdekes, hogy neked kikopott... szerencséd volt
2010. júl. 20. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!