Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Magic Hair VS HairBunny?

Magic Hair VS HairBunny?

Figyelt kérdés
Megírnátok mik a tapasztalatotok? Melyiket érdemes rendelni?
2019. dec. 10. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Nézd meg az összetevőket,miben térnek el egymástól. (Amúgy biztos vagyok benne,hogy töredékáron is be lehetne azokat szerezni )

kremmania oldalon is tudsz értékeléseket olvasni,én most megnéztem,hát meggondolnám.

2019. dec. 11. 08:55
 2/7 A kérdező kommentje:

Én úgy látom, hogy a HairBunnyban tobbszoros osszetervok vannak, mint a Magic Hairben! Pl Biotin, amirol tudjuk, hogy nagyon kell a hajnak, a Magic Hairben 900 NEmzetkozi egyseg, míg a HairBunnyban 5000 NE. 🤷🏽‍♀️ Vagy ott a D-vitamin: MH- 3, a HB 10.

Ez brutal nagy kulombseg sztem.

2019. dec. 11. 16:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges csak a nevet fizeted meg.A hajnak cink kell és nő a hajam mint a gomba egészséges,nem törik és lassan a fenekemig ér.

Festem,néha vasalom vagy göndörítem.

Egészséges táplálkozás megfelelő hajápolási termékek.Sampon,balzsam,pakolás.

Hetente 1 maximum 2 mosás és 5-6 hónaponta keratinos kezelés.Nyírás Split ender Pro géppel.Néha rakok rá Orofluido olajat.

Nekem mellig érőből másfél év alatt lett derékig érő.

Feleslegesek a csoda vitaminok ne feledd akit reklámozni kell az nem biztos,hogy olyan jó.

Még egyszer sem láttam cink reklámot.

2019. dec. 11. 18:31
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen utolsó! Ebben igazad van!

Cinkem van itthon! Lehet a meglévő vitaminom mellé még azt is kéne külön szednem!

2019. dec. 12. 11:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Szedjed csak énis szedek még multi vitamint,kollagent,bio spirulinát és aminosavakat.

Felesleges pénz kidobás ezek a csoda vitaminok hidd el volt nekem is.

A leg tisztább ha cinket szedsz.

2019. dec. 12. 12:12
 6/7 A kérdező kommentje:

Szted mennyi cinket szabad bevenni egy nap?

Csak azért kérdezem, mert van egy multivitamint, ami tartalmaz Cinket és nekem van külön Cinkem, es most mind a kettőt szedem, és félek hogy ne legyen túl adagolás, hogy ne legyen túl sok és emiatt ne hasson.

2019. dec. 12. 22:03
 7/7 anonim ***** válasza:
50%
:)
2020. febr. 16. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!