Lányok fiúk! Mi a véleményetek a tűzvörös hajszínről?
Szinte piros amikor frissen festem és én imádom.De mindenki azt mondja,hogy ő sosem hordana ilyet.Ami engem illet nem zavar,mert annál jobb,minél különlegesebb vagyok :)
csak érdekel,hogy mi a vélemény egy olyan lányról akit ilyen hajjal láttok meg :D
Mindig jól ápolt és rendbe van szedve.Ha kopik,akkor sem olyan csúnya,mer az alapszínem nagyon szőke volt,így szép világos rézvörösre kopik vissza fokozatosan.
19L
Nekem több mint fél éve van ilyen szinte piros hajam, egész konkrétan cseresznye vörös, nagyon jól áll, imádom :D Bár most épp megszabadulni próbálok tőle, rézvöröset szeretnék most :D
Én szeretem, ha valakinek szép, ápolt, extrém hajszíne van, amennyiben jól áll neki, szerintem nem feltétlenül van az illetőnek feltűnési viszketegsége, lehet hogy így érzi jól magát.
Nekem sincs feltűnési viszketegségem, egyszerűen csak nem szeretek beleolvadni az unalmas, mind egyforma, "sablonemberek" közé, mert úgy nem érzem jól magam.
És a piros még annyira nem is feltűnő! :D Úgy egy éve az egyik ismerősömnek is elég rikító piros haja volt, ha együtt mászkáltunk mégse őt nézték meg, én a kékkel feltűnőbb voltam xD
17L
Nekem az van :) persze csak ha frissen festett :D Úgyhogy most nem pont tűzpiros :(
Nekem is mondják, hogy túl hivalkodó, de én sem vagyok egy épp megszokott ember :)
17L
Nekem nem tetszik, de én egyébként sem szeretem a "mesterségeset" semmiből.
Különben a vörös haj is szerintem csak az eredetileg vörös hajú embereknek áll jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!