Történt már valami baleset a hajatokkal?
Gyerekkoromban folyamatosan vagdostam, mert úgy gondoltam, én jobban értek hozzá :D
Ragad már bele rágó, kapta be hajszárító - vágás lett a vége, ahogy a fenti merényleteimnek is.
Egyszer pedig rossz fodrászhoz mentem tőszőkítésre és leégette a hajam. Nem volt nagyon csúnyán látványos, de azért érzékelhető volt.
Köszi a tartalmas válaszokat.:)
Én egyszer hatalmasat rántottam benne a sűrű fokú fésűvel, és a fél hajam a fésűben maradt. Unokatesóm pedig pont úgy járt most, hogy a hosszú haját a gáznál lepörkölte. Bár a lány pont akart vágatni a végéből, kicsit hamarabb sikerült neki.:) Neki annyiban volt rosszabb, hogy háttal állt és úgy lógott a haja a gázrózsa fölé, ami elkezdte pörkölni a végét, és csak mi vettük észre.
Nekem még volt olyan is, hogy véletlenül fogkrémet nyomtam rá, mikor meg akartam mosni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!