Szerintetek ennyi hajtörés mellett tud nőni a haj? Nektek mennyire törik? *Kép*
Figyelt kérdés
Mindjárt küldök képet most mennyire törik, azóta picit vágattam de még kell belőle csak apránként szeretném. Így tud nőni vagy semmiképp ha most így törik?2019. nov. 29. 14:12
2/3 A kérdező kommentje:
Ez sok?
2019. nov. 29. 14:18
3/3 anonim válasza:
Sajnos ez már kicsit rossz :/ Ha nem szeretnél vágatni nagyon, akkor vitaminokat kéne szedned, és külsőleg is kéne táplálni a hajat, de ahogy látom a szőke törte meg ennyire a hajad igaz? Akkor Kallosplex kötéserősítőt ki kéne próbálnod. (Fodrászkellékesnél pár száz ft. max 1000. És sokan csak úgy hajpakolásnak használják nem festékhez.) Ha mindenképp zavar ez a töredezés érdemesebb lenne a tényleg letört részeket levágatni, csak irtó soká nő meg. Nekem is volt áll alá érő és annyira eltört, hogy ahol megállt a lapos vékony fésű ott le lett vágva, így az a 10-15 centis töredezéstől megszabadultam és durván fél év volt, mire újra megnőtt... De hallottam már fodrásztól, hogy ha nincs levágva a letört, leégett rész, akkor felfele megy tovább a töredezés. Érdemes kicsiket mindig vágni, ha nem akarsz rövid hajat, de igazából jobb lenne egy nagyobb vágás. Ápolni sok mindennel lehet ugye vitaminok, van pl. a DM-ben saját márkás hajvitamin olcsó és sokaknak beválik. Ricinus olaj is segít, de túlzásba a haj olajozását sem szabad vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!