Hogyan tüntethetném el a hegeket az arcomról?
Figyelt kérdés
Régen elég pattanásos volt az arcom, az már elmult,de néhány helyen hegek maradtak. Nem mélyek de engem azért zavarnak. Jártam kozmetikushoz, ultrahangoztuk, de vége a kúrának és még mindig látszik kicsit!
Mit tehetnék még?
2010. júl. 19. 10:20
1/3 anonim válasza:
Ezt a kérdést én is felakartam tenni.Én agyagot használok néha és azt mondják,hogy annak is van ilyen heg eltüntető hatása,bár szerintem nem számíthatok nagyon látványos eredményre.Egy próbát megér szerintem.Még csak nem is drága.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi:)
és azt gyógyszertárba lehet beszerezni?
2010. júl. 19. 12:59
3/3 anonim válasza:
Hát én speciel nem gyógyszertárban vettem,de biztos ott is találsz ...,s ha nem kis utbaigazítással üzletben is.Nekem azt mondta a bőrgyógyásznőm,hogy az is jót tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!