Valaki hasznal syoss sampont? Melyiket hasznaljatok?
A fekete lila jó?
Az van rairva hogy gyenge törékeny hajra és nagy betűvel hogy ceramide.
Én azt használom, amit írtál már 3 éve.
Fekete flakon - lila címkés Ceramide.
Természetes hullámos hajam van, az évek során próbáltam már rengeteg féle sampont, de ezek az agyonreklámozott low budget valamik soha nem hozták a megfelelő hatást. Ugyanolyan száraz maradt, és szállt össze-vissza, mint a szénakazal.
Szerintem ezt soha nem fogom lecserélni, annyira bevált nekem. Hidratál, nagyon szép fényes lesz tőle a haj (amire eddig egy terméknél sem volt példa), szépen egyben tartja a tincseket. Nem használok hajszárítót, hagyom, hogy magától száradjon meg, és olyan hatása lesz, mintha fodrásztól jöttem volna. Van benne egy kis szilikon, de nekem ez nem baj, mert szépen “belövi” a hajat, mintha órákat foglalkoztam volna vele, és legalább 3x dúsabbnak tűnik tőle, mint amennyi.
Nem, de minden hajtípusra jó.
Az én hajam is kevesebb, vékony szálú, és alapvetően száraz lenne, ha nem találtam volna meg a megfelelő termékeket (pl. ezt a sampont 😅), de mivel hullámos, így többnek tűnik, mint amennyi.
Még Aussie Repair Miracle balzsamot szoktam rá tenni, nekem ez a kombináció vált be maximálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!