Tényleg hatásos a csalántea a pattanásos bőrre?
Üdvözlet!
Az volna a kérdésem, hogy tényleg ha-e a csalántea a pattanásos bőrre? Mert én kipróbáltam ma van a 2 napja hogy iszom, de még semmi változás. :S Majd még meglássuk, hogy mi sül ki lehet hogy hat. De ha nem hat akkor valamit rosszul csináltam az elkészítésénél? Mert nem tudom. Mindent jól csináltam szedtem friss csalánt 1 maréknyit aztán felforrasztottunk egy kisebb fazék fizet és abba beletettük a csalánt hagytuk állni és aztán kivettük és úgy iszogattam. Szerintem nincs vele gond. Valaki mondja el hogy van-e benne hiba vagy nincs ha van pls adjatok helybeigazítást!
Köszi!!!
Ahhhham értem!
Kösz!
Bár úgy volna!
Szeretném a bőrömet visszakapni, így nagyon szégyellem a bőröm!
Szia 10:39-es vagyok
Nem kell szégyelned az arcbőrödet, lehet hogy most még csúnya , de ez nem marad ilyen.
Még adok neked pár tippet:
-Próbálj meg többet sportolni(nem kell konditerembe járni elég ha otthon tornázgatsz)
-Kerüld a fűszeres ételeket
-Igyál meg napi 1-2 liter ásványvizet(menteset, és azért válazd az ásványvizet mert ez sokkal egészségesebb mint a sok tartósítószeres lötty)
-Vegyél egy Clean&Clear arclemosot és tonikor , ez a kettő együtt kb. 1990-ft-ból meg is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!