Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek hogy ezúttal ne...

Mit tegyek hogy ezúttal ne kopjon ki a festék a hajamból?

Figyelt kérdés
Eredetileg sötétbarna a hajam csak volt szőkítve az egész. Ezután megbántam hogy szőke lett és visszafestettem sötétbarnára de mindig visszavilágosodott ahányszor befestettem (kb 4szer). Várom hogy lenőjön de még csak 10 centit nőtt le, és most megint befestettem barnára és félek hogy megint kikopik. Vettem mellé egy ilyen színező féleséget, Syoss Color Toner barna árnyalatát. Ha ezzel mosnám meg a hajam minden hajmosáskor akkor az segítene hogy ne világosodjon ki? Valakinek volt már ezzel tapasztalata? Mit tudnék még ezen kívül tenni hogy ilyen maradjon mint amilyenre most festettem?
2019. nov. 24. 19:00
 1/2 anonim válasza:
Minden festék/színező kopik valamennyit a mosásnál, főleg hogy az ivóvíz enyhe klórtartalma még rá is segít. Szerintem ezzel semmit sem lehet kezdeni. Léteznek ugyan színfrissítő samponok, színes pakolások, na de még tovább vegyszerezni az amúgy is festett hajat...
2019. nov. 24. 19:09
 2/2 anonim ***** válasza:
HAsználj festett hajra való sampont, jellemzően piros flakonba töltik vagy pirossa dizájnnal jelzik (ki tudja, miért...) Ezeknek kissé más a kémhatása, mint az átlagos samponoknak, ezért valamelyest kímélik a festéket.
2019. nov. 24. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!