Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az baj, ha viszket az anyajegy?

Az baj, ha viszket az anyajegy?

Figyelt kérdés
Jó lenne köszönni de a gép nem engedi! :D Olyan kérdésem lenne, hogy baj van akkor ha folyamatosan viszket egy anyajegyem? tudom, hogy azt fogjátok írni, hogy el kell mennem bőrgyógyászhoz, de csak december 8ra kaptam időpontot. De megőrülök, hogy állandóan viszket! Addig valami ötlet, jótanács? leszedik mindenképpen ha nagyon viszket?? Az anyajegyet tekintve a bal mellem, bal oldalán van, kb egy cm, a széle szinte teljesen átlátszó, a közepe barna!nincs itt bőrgyógyász?
2008. nov. 17. 22:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, hogy bőrgyógyász van-e itt, én nem vagyok az. Viszont elég sokat olvastam az anyajegyekről, és az a helyzet, hogy amit te leírtál, az nem sok jóra utal. Biztosan le fogják szedni, és szövettanra küldik. Ha teheted, inkább menj el hamarabb egy magán orvoshoz.
2008. nov. 17. 22:54
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Meg fogják nézni dermatoszkóppal , és rögtön látni fogják, hogy le kell- e venni, vagy teljesen ártalmatlan. Persze a kérésedre akkor is leveszik, ha nincs is vele semmi gond. Addig meg próbáld meg nem vakarni.
2008. nov. 18. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!