14 évesen korai a hajfestés?
14 éves vagyok és szeretném be festetni a hajam barnára valami ammónia mentes hajfestékkel.
szerintetek ez 14 évesen korai?
Nincs olyan, hogy lenől. Ez egy nem létező szó. Nem nől, hanem NŐ!
Nekem sötétbarna a hajam, és szőkésbarnát akartam. A festék egyáltalán nem fogta be, úgyhogy 16 éves koromban leszívattam és úgy festettem. Majdnem egy évig volt szőkésbarna hajam, aztán úgy döntöttem, visszafestem az eredeti színre (amit egyébként utáltam én is), mert drága dolog folyton festegetni és egyébként is nagyon roncsolja a hajam. És miután visszakaptam az eredeti hajszínemet, rájöttem, hogy nem is állt olyan jól a szőkésbarna, mint a sötét hajszín. Csak azt értem el, hogy a festékek alaposan tönkretették a hajamat, és legalább 4 év, mire lenő a hajam és teljesen helyrejön. Mindenkinek az a szín áll legjobban, amilyen eredetileg a haja, neked se véletlenül van szőkésbarna :)
kicsit csusztam a válasszal, de igen is korán kezded, és elé furán hangzik, de rálehet szokni a hajfestésre is. én 12 évesen kezdtem úgy, hogy anyu befestette vörösesre a haját mert már eléggé őszült, és maradékot kiakarta dobni, én meg elvettem és a hajamra kentem. nemsokára már FEKETE voltam, majd azóta szőke, és havonta festem. most akarom visszafesteni sötétbarnára, majd lenöveszteni, vagy csak pihentetni, mivel eléggé kiszivtam a hajam, és tönkrement. szét van égve, fodrász hiába vág belőle, a vége letörik néhány nap alatt.. szoval nem éri meg..
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!