Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Daimond nails-nek zselé...

Daimond nails-nek zselé lakkjai vannak?

Figyelt kérdés
Zselé vagy gél lakkjai vannak a Daimond nails-nek? Lehet valamennyire növeszteni vele a körmöt?

2019. nov. 20. 22:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát...lényegében a gél lakk, zselé lakk ugyanaz...gél lakk néven jobban ismert, néhány márka más néven futtatja, mint zselé lakk. Nem tudom Diamond nails-nél mi a neve, de ha egyszerűen műköröm nélkül csak gél lakkot szeretnél a körmeidre, akkor vehetsz zselé lakkot, ha náluk ilyen néven fut. A színes zselé az, ami nem gél lakk és nem zselé lakk.

Bár én Crystal Nails, Brillbird és Marilynails termékekkel dolgozom, de gél lakk és gél lakk közt is van különbség...a 3 márka közül, amikkel én dolgozom, nem mindegy, hogy one step vagy 3 step, ergo mennyire kell előkészíteni a körmöt.

Nem egy vendégem van, aki otthon próbálkozott és ezzel tette tönkre a körmét (sérülést okozott, ezáltal barázdált lett a körme, míg más kilyukasztotta a körmét). Ne haragudj, de neked miért nem éri meg elmenni egy körmöshöz? Gél lakkot nem készítünk drágán, ha valaki mégis el van szállva az árakkal és drágán csinálja, akkor keress mást... egy gél lakk sem 400-500 Ft, hanem több. Akkor nem éri meg +1000, +1500 Ft-tal többet kiadni és a körmös elkészíti az elejétől a végéig?

Csak egy példa: kell bőrfeltoló-kaparó (ha neked nincs, akkor 2000 Ft körül kapsz), reszelő (legalább 2 féle, az előkészítéshez, gél lakk eltávolításhoz, itt ráadásul kellene tudni, hogy hányas reszelőt használj ezekhez, bár árban ez még nem vág földhöz, 2 reszelő úgy 600-700 Ft), bár one step lakk esetén elég a No Buffer Scrub, ami 1500 körül van, 3 step esetében ez nem elég, kell Nail prep (900-1000 Ft közt), Primer (1500-2000 Ft körül) és még tudni is kell, hogy savas vagy sevmentes primerre van szükséged. És még valami alapozó, én Base gel-t használok, ami szintén 2000-3000 Ft körül van, kiszereléstől függ. Ja és persze a lámpa, ami kihagyhatatlan gél lakk esetében. Miért éri ez meg? Oké, ezeket egyszer kell kifizetni, utána akkor veszed őket, amikor elfogynak és csak gél lakkra kell áldozni a pénzt. De én nem értem, hogy miért jobb ez, mintha egy megfelelő szaktudással rendelkező csinálná. Utána ha gombás lesz a körmöd, sérül, stb, akkor a körmös lesz a hibás, ha nem vállal el és azt mondja, gyere vissza később, ha meggyógyult (tapasztalat)..

Hogy lehet-e vele növeszteni a körmöt? Mivel ez nem egy sima lakk, hanem ad a körömnek egy tartást, mégis rugalmas, így elvileg lehet. Gyakorlatilag attól is függ, mit csinálsz vele, mennyire veszed igénybe, ezért ajánlatos inkább a porcelán műköröm annak, aki fizikai munkát végez, mint a zselé. Tehát, ha a körmeidet igénybe veszed, ugyanúgy le tud törni, ha megnő. Viszont ha vigyázol rá és amúgy helyesen van elkészítve, akkor nőhet a köröm. De ha papírvékonyra agyon reszeled, akkor meg hiába a gél lakk, semmire nem fogsz vele menni, nem véletlen mondják, hogy ez is egy szakma, amit tanulni kell. És onnan merem állítani, hogy te sem szakmabeli nem vagy, se nem tanultad, hogy felmerült a kérdés, lehet-e gél lakkal növeszteni a körmöd.

2019. nov. 21. 07:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat...nem 1 és nem 2 ember csinálja magának otthon és mégis szép hosszú egészséges körme van...a felszereléssel és a pénzel nincs gond nálam...
2019. nov. 21. 17:19
 3/4 A kérdező kommentje:
A gél lakkot pedig nem lereszelném hanem leoldanám
2019. nov. 21. 17:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, ez a jobbik eset. Én a 6 év műkörmözésem alatt, tapasztalatból írtam, hogy elég sok vendég megfordult nálam, aki saját maga tönkretette a körmét, mert nem értett hozzá. Ettől függetlenül tényleg vannak, akik el tudják maguknak szépen készíteni és nem okoznak sérülést/károsodást magukon.
2019. nov. 21. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!