Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fodrászok! Lányok! Szerintetek...

Fodrászok! Lányok! Szerintetek, hogy csinálják ezeket a hajakat?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Annyira szépek, és kíváncsi lennék rá, hogy ilyet hogy tudnék magamnak csinálni? Mivel érek el ilyen hatást?

2010. júl. 18. 20:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hát én azt kérdeztem mivel csinálják nem ezt! DE hát kinek milyen az értelmi szintje...xD
2010. júl. 20. 20:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó belinkelt képen látható frizurát én is szoktam magamnak csinálni, nagyon szeretem. Hajsütővel csinálom, göndöritővel nem kell teljesen a tövéig felcsavarni csak a végeit. Kb.15 másodpercig sütöm és utána leengedem! Az a lényeg, hogy alulról haladj fölfelé, ne tul vastag tincsekkel!
2010. júl. 20. 21:06
 13/17 anonim ***** válasza:
25%
neked az agyad van műanyagból:D
2010. júl. 20. 21:42
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2010. júl. 21. 00:26
 15/17 anonim válasza:

20:43 vagyok.Tudod akiről kijelentetted,hogy hülye! Hogy jössz te ahhoz,hogy azt mond rám hogy hülye vagyok. ENNYI ERŐBŐL TE EGY BUNKÓ PÖCS VAGY! Már nem azért,ha annyira érdekel,hogy hogy lehet ilyen frizurát csinálni,akkor kinyomtatod a képet és elmész vele fodrászhoz...ennyi lenne a történet!

Üdvözletem!

2010. júl. 21. 21:00
 16/17 anonim ***** válasza:
egyenlő az egod a pénzedel..?meert nagyon drága hogy minden nap megcsináltasd...és te még soha nem csináltál otthon egy frizurát??és lehet h én bunk. p.cs vagyok de az agyam legalább nem müanyag:D
2010. júl. 22. 19:17
 17/17 A kérdező kommentje:

"20:43 vagyok.Tudod akiről kijelentetted,hogy hülye! Hogy jössz te ahhoz,hogy azt mond rám hogy hülye vagyok. ENNYI ERŐBŐL TE EGY BUNKÓ PÖCS VAGY! Már nem azért,ha annyira érdekel,hogy hogy lehet ilyen frizurát csinálni,akkor kinyomtatod a képet és elmész vele fodrászhoz...ennyi lenne a történet!"

Sztem ez nekem szólt.. elsőnek is nem mondtam hogy hülye vagy :D nem tudom hol olvastad:D az hogy mit veszel lebőle az te bajod drágám :D

Nem azt kérdeztem hogy neked tetszik-e ilyen haj vagy nem!! Hanem hogy, hogy csinálják?

TUDOD EZAZ OLDAL AZÉRT VAN HOGY KÉRDEZZEK(ZÜNK).. LÁTOM NEKED EZ SEM ESETT LE.. és nem műanyag :D már bocsss apuka :)

2010. júl. 25. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!