Fodrászok! Lányok! Szerintetek, hogy csinálják ezeket a hajakat?
Annyira szépek, és kíváncsi lennék rá, hogy ilyet hogy tudnék magamnak csinálni? Mivel érek el ilyen hatást?
20:43 vagyok.Tudod akiről kijelentetted,hogy hülye! Hogy jössz te ahhoz,hogy azt mond rám hogy hülye vagyok. ENNYI ERŐBŐL TE EGY BUNKÓ PÖCS VAGY! Már nem azért,ha annyira érdekel,hogy hogy lehet ilyen frizurát csinálni,akkor kinyomtatod a képet és elmész vele fodrászhoz...ennyi lenne a történet!
Üdvözletem!
"20:43 vagyok.Tudod akiről kijelentetted,hogy hülye! Hogy jössz te ahhoz,hogy azt mond rám hogy hülye vagyok. ENNYI ERŐBŐL TE EGY BUNKÓ PÖCS VAGY! Már nem azért,ha annyira érdekel,hogy hogy lehet ilyen frizurát csinálni,akkor kinyomtatod a képet és elmész vele fodrászhoz...ennyi lenne a történet!"
Sztem ez nekem szólt.. elsőnek is nem mondtam hogy hülye vagy :D nem tudom hol olvastad:D az hogy mit veszel lebőle az te bajod drágám :D
Nem azt kérdeztem hogy neked tetszik-e ilyen haj vagy nem!! Hanem hogy, hogy csinálják?
TUDOD EZAZ OLDAL AZÉRT VAN HOGY KÉRDEZZEK(ZÜNK).. LÁTOM NEKED EZ SEM ESETT LE.. és nem műanyag :D már bocsss apuka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!