Kedves hosszú hajú, mindennap edző sorstársak, ti minden alkalom után hajat mostok?
Figyelt kérdés
Ha nem, hogyan oldjátok meg? Csak mert eléggé leizzad az egész fejem, hajam és hiába hagyom megszáradni utána,hogy hátha fog állni valahogy....hát nem, inkább elzsírosodik. Régebben elég volt hetente 1x mosni(de akkor nem mozogtam mindennap)most meg szörnyű. Alapjáraton is a hajvégem mindig szárazabb volt. Próbáltam már a loreal száraz shampont azt a kék flakonost, de úgy viszket tőle a bőröm, hogy nem bírom elviselni, pedig valamennyire segített. Ha tudtok ajánlani valamit azt megköszönöm. :)2019. nov. 19. 13:00
1/2 anonim válasza:
Nekem a Syoss száraz sampon működik edzés utáni hajcsapzottságra. Ha viszont mindegyik száraz sampontól viszketsz, de nem túl zsíros, csak nem áll jól, akkor a tartásán segíthet az, ha teszel rá kis hajhabot, és azzal beszárítod.
2/2 anonim válasza:
A mindennapos hajmosás nem túl jó hosszú távon a fejbőrnek és a hajnak.
Ha nagyon zavar is, legalább kétnaponta mosd meg. Én is mindennap edzek, 2-3 naponta mosom a hajam. Egy alkalom után még nem annyira vészes, és általában csinálok vele valamit (befonom, vagy felkötöm kontyba, hajpántot vagy kendőt teszek bele) és úgy nem feltűnő hogy nem frissen mosott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!