Loreal steampod hajvasaló tényleg annyira jó?
Nekem is ilyen hajam volt jó sokáig. Aztán elkezdtem olvasgatni hogy mitől, megoldást rá, és egy angol vlogger mondta, hogy megfelelő hidratálásnál nem feltétlenül lesz ilyen a haj.
Szóval vettem normális sampont, balzsamot, hajpakolast, hajvegapolot és nekem a remington shine therapy hajvasalom van. Sose göndörödik vissza, párás esős időben sem.
Mondjuk másnapig nem tart a hatása...
Tesómnak ez a steampod van. 70ezer volt amikor vette. Hozzá a kence amit kötelező használni különben károsítja a hajad még vagy egy tízes. Meg a spray is egy tízes asszem..
Bele a víz, stb. Nem olcsó, és annyira nem jó.
Szerintem ám olcsóbb ha elmész egy keratinos hajegyenesitesre. Az tényleg tartós, olyanom is volt, 2 hónapig szög egyenes volt a hajam, hajszarito se kellett, semmi.
Igen tènyleg annyira jò.
Nem tudom vettèl e màr azòta.
Következœ hajmosàsig egyenes marad a hajad
Ès nem kerülnek tìzezrekbe a hozzàvalòk.
Krèm max 4000
Az olaj is.
A desztillàlt vìz egy nagy palackos a müllerbe max.400ft.De az naghon sokàig elèg.
Nem is èrtem az első vàlaszolòt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!