Szét vannak töredezve a hajszálaim, de vágatni nem fogok! Mit tehetek?
2 évet voltam festett világosszőke, vállig érő hajjal, aztán sötétszőke lettem és megnőtt majdnem mellig a hajam.
Nem festettem sokat a szőke időszak alatt.
Viszont múlthéten befestettem fordásszal feketésbarnára ami sokkal jobban is áll, stb, viszont így még jobban látszik hogy mennyire szét van törve a hajam.
Fehér kis pontok vannak a hajszálak legvégén, amit ha behajtok akkor a hajszál kb már félbetéphető simán (és elnézést a kifejezésért de a fehér pont a tetvességél szokott lenni de nekem ez egyértelműen a töredezés, szóval még undoritoan is néz ki.)
Szerintem amíg szőke voltam is ilyen volt csak ott kevésbé látszott.
Ha megfésülködöm akkor néhány letört hajvég lejön és hiába kenek rá kis argánolajat akkor is látni a hajamon hogy meg van viselve.
Mit tehetnék?
Vágatni 10000% hogy nem fogok mert végre megnőtt addig ami már nőies biztos nem fogom lejjebb vágatni egy centivel sem.
Más megoldás van? Vagy az ilyen kezelések hajmaszkok , pakolások mind-mind kamuk? Vagy van ami használ csak az drága?
Segitsetek.
23/N
most ilyen a hajam, szemszinem meg eleve a szarmazasom miatt jobban is all mint a szoke. csak nagyon latszik h toredezett
Figyelj, őszintén ezen a vágás segít csak. Szerintem egy longbob fazon tok jól állna és kifejezetten nőies
Az a baj hogy hiába kensz rá akármit, a toressel semmit nem tudsz csinálni.
Fontold meg a vágást.
Ezen kívül, én most herbal essences termékeket használok, 99%ban természetes, és nagyon jól puhitja a hajam, fényes és egészségesnek tűnik. Sampon az epres mentás tisztító hatású, balzsam a moringa olajos puhito, hajpakolas kókuszos. Pakolás heti 1x elég.
Es ami a legfontosabb, vitaminok! Én most a magic hair kapszulát tesztelem, 3 havi adagot vettem, és egy hónap alatt 5 centit nőtt a hajam tőle, több is, nem lelapult...
Vagy vágatod, vagy ámítod magad és rákensz minden szart, mjközben beletörődsz, hogy igénytelenül néz ki a hajad.
Nincs csodaszer.
Ha nem vágatod rendszeresen, persze hogy nem nő látszólag, mert több törik le, mint amennyit nőni tud. Ezzel csak azt ered el, hogy egyre rosszabb lesz.
Ha vágatni nem akarsz akkor marad az, hogy beletörődsz hogy ilyen.
Semmi más nem segít, összeragasztani nem lehet a szálakat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!