Ha Rosaceas az arcom, akkor nem fogyaszthatok alkoholt?
Figyelt kérdés
Voltam bőrgyógyásznál, aki azt mondta, hogy az arcom állandó kipirulását ez a bőrbetegség okozza csak meg nagyon kezdeti fázisban van. Nem iszok rendszeresen, viszont bulik alkalmával jól esik néha kicsit elengedni magam. Erről ezek után le kell mondanom?? 25f2019. nov. 16. 08:19
1/3 anonim 

válasza:

Nekem azt mondta az orvos, hogy töményet ne igyak, meg elősegíti a borpirt, viszont egy két sör, bor belefér.
Azóta tanultam meg alkohol nélkül is élvezni a bulikat amúgy.
Nézz utána, vannak jó fajta arckrémek erre, én most vichy termékekkel kísérletezem
2/3 anonim 

válasza:

Nagyon keveset vagy egyáltalán ne! Ugyanígy túl fűszeres ételeket se. Általában azoknak a fogyasztását kell kerülni, amik hőt termelnek, mert ezekre reagál érzékenyen a bőt. Ezért tiltólistás az alkohol pl.
3/3 anonim 

válasza:

Rosacearttól a Be strong vadgesztenyekrém, ami illatmentes és aromaterápiás változatban is kapható. A vadgesztenyetartalmú termékeket keresd elsősorban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!