Csinálhatok bármit, a hajam töredezik. Mit tegyek?
A garniert az oriflame hairx advanced care cc beautifier-re tervezem leváltani.
Ja és újabban próbálok hajszárító nélkül élni, vagy legalább kevesebbszer használni, mivel teljesen kétségbe vagyok esve :(
Nem tudom hányszor mosol hajat egy héten, de próbáld meg max heti 2x. Ha nagyon zsírosodik akkor használj rá szárazsampont (Batiste márkájú nagyon jó :D).
Minden hajmosás előtt tegyél rá jó vastagon ricinusolajat és tekerd be törölközőbe a hajad amíg rajta van. 1-2 órát hagyd rajta (az se baj ha átcsúszik 3-4-re :D )
Az meg tényleg jó ha havonta - 2havonta vágatod a hajad.
A sörélesztő is jó erre ha szedsz.
jaa azt kihagytam hogy a ricinus olajat jó alaposan mosd ki, 2-3x most át a hajad samponnal mert ha nem mosod ki jól akkor olyan mintha zsíros lenne a hajad.
Meg kerüld a hajvasalót, göndörítőt
Bocsi megint kihagytam valamit :D
Nekem a Garnier Fructis Hair Food pakolás, balzsam után mondták hogy kevésbé látszik töredezettnek a hajam, de az csak tényleg csak akkor tűnt úgy amikor nem felejtettem el hajmosásnál használni
Heti 2x szoktam hajat mosni, ha valami nagy esemény jön közbe, akkor megesik hogy 3x.
A száraz sampon nem árt a hajvégeimnek?
Nekem a keratinos termékek váltak be. Pl a lisse design keratin termekcsaladja.
Én még azt tudnám javasolni, hogy gyakrabban kösd össze a hajad egy laza copfba vagy fonatba. Így nem dörzsölődik a vége.
Lehet érdemes lenne többet vágni egy alkalommal, mert nem vág le minden töredezett szálat és ugyanúgy tovább törik.
A hajolajak is jók arra, hogy védjék és ápolják a hajszálakat.
Köszönöm a válaszokat! ♥
Arra gondoltam leváltom a syoss samponomat valamire, csak nem tudtam eldönteni mire, ezért neten keresgéltem, és erre találtam: [link]
Szerintetek jó ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!