Férfiaknak haj göndörítés?
Figyelt kérdés
Pár napja játszom a gondolattal, hogy begöndöríteném a hajam, csupán azt nem tudom férfiaknál ez miképp működik. Valakinek valami tipp?2019. nov. 12. 23:34
1/7 anonim válasza:
Sok kicsi tincset szeretnél vagy vesebb nagyobbat?
Milyen hosszú a hajad?
Van esetleg valaki sztár Pl. Michael Jackson akinek mintájára szeretnéd esetleg?
3/7 anonim válasza:
Ezt tartós hullammal fodrász meg tudja csinálni. KB 3 havonta kell újra menni, addig akkora lesz a lenoves. Nekem is volt nőként több mint 1 évig.
KB 10ezer forintba kerül mosassal, vagassal, fazonra szaritassal.
4/7 anonim válasza:
Ezt sima hajhabbal és diffúzoros hajszárítóval is meg tudod csinálni. Nem kell hozzá dauer/tarzóshullám.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket!:D
2019. nov. 14. 23:45
6/7 anonim válasza:
A tartós hullám akkor is ott marad, ha esik az eső, párás az idő vagy nincs ideje szarakodni reggelente a hajával.
Nem véletlen ajánlottam, nem mindenki szíve vágya, hogy fel órát basztassa a haját reggelente.
7/7 anonim válasza:
Ja, daueroltasd be. Reggel csak megmosod dobsz ra hajhabot vagy zselet es keszen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!