Mikor kezd el hatni a tengerisós arcpakolás?
Figyelt kérdés
Pár napja kezdtem el használni, tanárom ajanlotta mert az ő lányának ez jött be meg neten is olvastam hogy mennyire jó. Szóval aki már próbálta kérem írjon tapasztalot meg hogy mikor lett eredmenye.2019. nov. 11. 19:52
1/8 anonim válasza:
Mi a cél? Hogy kimarja az arcod?
A hülye tanárod baromsága helyett menj el bőrgyógyászatra!
2/8 A kérdező kommentje:
A sónak fertőtlenítő hatásai vannak csak nem szabad tulzasba esni vele. Nyilvan nem 1kilo sót teszek az arcomra.
2019. nov. 12. 07:04
3/8 A kérdező kommentje:
Ja és a bőrgyógyász nemmondott semmot az arcomra nem is foglalkozott vele mert pikkelysömöröm van és az súlyosabb :) amúgy taoasztalatokat kértem nem okoskodást
2019. nov. 12. 07:06
4/8 anonim válasza:
Hogy használod ezt a fajta pakolás?
5/8 anonim válasza:
Érdemes lenne beszélned bőrgyógyásszal, ha az, akinél már jártál, nem foglalkozott veled, akkor keress mást, de fontos, hogy vizsgáljanak meg, nehogy még rosszabbat tegyél a bőröddel hosszú távon az ilyen pakolásokkal és krémekkel.
6/8 A kérdező kommentje:
#4 olvass utána neten fent van
2019. nov. 15. 06:56
7/8 A kérdező kommentje:
#5 köszönöm szépen, mostanában nem megyek bőrgyógyászhoz, de a kozmetikusom szerint jo ez a pakolás amit hasznalok.
2019. nov. 15. 06:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!