Kerek arcformához milyen haj állna jól?
Most van kb derékig érő hajam, viszont már nagyon unom, vékonyszálú, rengeteg hajam van, nagyon gondolkodom, hogy esetleg valamilyen frufrut is vágatnék, csak nem tudom, milyen állna jól.
Szerintetek ha megyek a fodrászhoz, és megkérem, hogy olyan hajat vágasson, akkor olyat is fog?:D
Ez engem is érdekelne.
Szintén kerek az arcformám és szinte semelyik frizura sem áll jól
Ha normális akkor igen, de egyébként ha valamilyen konkrét képet mutatsz neki akkor jobban tudja milyet szeretnél. Amúgy kerek archoz azt tudom mondani, hogy félhosszú pl. long bob (röviden lob), vagy attól kicsit hosszabat ésvagy kicsit hulámosat vagy egyeneset,mert a göndör haj eléggé nagyítja a fejet. A frufru pedig egy hosszabb oldalra fésült a legjobb. De egyébként néz olyan embereket akiknek kerek arcúk van. Pl: Selena Gomez, Emma Stone ilyennek.
De egyébnént olyat vágatsz amilyet akarsz a te döntésed. Én is kerek arcú vagyok és már rengeteg frizurám volt csak annyit mondok állig érő NE LEGYEN! az hidj nekem rémesen fog állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!