Mit tegyek? Több lent.
Az állam, a homlokom, a szám alatt enyhén pattanásos a bőr, van pár heg és lila folt is patti után.
Az orrom körül tág pórusu enyhén mitesszeres a bőr.
T-vonalban enyhén zsíros, máshol normál a bőröm.
Az AHA vagy a BHA hámlasztás jó erre vagy mindkettő?
Az AHA hámlasztás csak is Ilcsi termékekkel történne.
Hogy kell ezeket használni, mennyire javítanak majd a bőröm állapotán.
Ja és kb. egy hónapja voltam bárányhimlős, nem tudom ez számít e valamit, a szemem alatt néha piros a bőr nem tudom ez számít e valamit.
16/F

Én nemrég találtam rá a skinsmart oldalra, a the ordinary termékekre! Nem mondom, hogy csodaszerek, de nagyon jók, nagyon jó áron és az oldalon annyi extra információ van, minden termékről :) illetve vannak youtube videók is. A geek and gorgeous termékek is jók. A tág pórusra a BHA hámlasztót ajánlják!
Én magam kombinált bőrrel rendelkezem, tág pórusokkal, télen viszont kiszárad a bőröm. Most a niaciamide szérumot használom a patikra, mattításra(amik most már nagyon ritkák), illetve tejsavas hámlasztót, de most szereztem be egy glikolsavas tonikot (ami hámlaszt is), és ez utóbbi isteni, olyan jó puha lett a bőröm, és mintha a pórusok is összehúzódnának. Mivel sokat sminkelek, rendeltem sminkalapot is, azt még nem próbáltam ki :)
Szoval, ha nem is tőlük rendelsz, mindenképp érdemes olvasgatni az ő leírásaikat, mert nagyon széles körben leírják a különböző összetevők hatását.
Köszönöm a gyors választ.
Csak bizonytalan vagyok mert nem tudom mi lesz a hatása.
Olvastam olyat is hogy ettől pattanások jöhetnek elő, pl. a retinolt is 2-szer használtam és előjött pár mitesszer.
Ja és amúgy Ilcsi fekete szappant használok, az segít.

Az Ilcsi szappant, anno használtam, nekem nem segített. De úgy általában a sok bio, meg natúr meg az összes bolti cucc közül nekem semmi sem volt igazán hatásos.
A glikolsavas tonik először nekem felszínre hozott pár patit, mitesszert, ami elég durva volt, de szépen kinyomtam (nem bírom ki!), De szinte más napra el is tűnt a nyoma, semmi gyulladás :) a niaciamide az is nagyon jó gyulladáscsökkentő is, patimegelező is, illetve nekem a bőröm zsírosságán is segített valamennyit.
Én úgy vagyok vele, hogy többször, folyamatosan kell használni az adott terméket, hogy rájöjj, hogy használ e, ezt 1-2 használatból nem tudod meg (kivéve, ha durva allergiás reakciód van tőle).

Ugyanez a helyzet velem is :(
16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!