Melyik a legjobb parfüm?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindenkinek más lehet....de kiváncsi vgyok rá:D2008. nov. 17. 17:46
1/14 anonim válasza:
Coco chanel:madmaselle
Espirt, Gucci rush stb
de ha esetleg olcsóbbakra vagy kiváncsi :pretaportré, head, adidas stb persze ez mind az én illatízlésem szerint.
3/14 anonim válasza:
Nekem az Oriflame-tol a Volare a kedvencem ,probalkoztam mas parfumokkel,de nem tudtam megszokni,regebben volt meg egy Gabriela Sabatinim,azt sajnos mar nem gyartjak es Amerikabol kaptam egyszer egy Max Factort az is isteni volt...
4/14 anonim válasza:
Ha szereted a gyümis illatot akkor nagyon ajánlom a Pimkie parfümjeit. Epres,málnás,kókuszos,szőlős..ja és van rágógumi illatú is. Ráadásul kb 1000Ft körül vannak. Nekem epres van. Imádom!! :D
5/14 anonim válasza:
Izles kerdese de nekem a Celine Dion tetszik legjobban.
6/14 anonim válasza:
Revlontól a Charlie Red. Vagy Oriflame lila akácos Volare-ja. Isteni.
8/14 anonim válasza:
Kylie Minogue-Darling:)
Dior-Pure Poison
9/14 anonim válasza:
Kylie Minogue Darling! Isteni, örök kedvenc! :)))
10/14 anonim válasza:
Givenchy: Very irresistible
a klasszikus és a "summer" is bejön belőle, édeskés illat, de nagyon szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!