Adott egy sampon, egy balzsam, és egy pakolás. Milyen sorrendben kell őket használnom (ha mind3mat akarom) hajmosáskor?
Figyelt kérdés
Ugye előszöris megmosom samponnal. De utána a pakolás,vagy a balzsam jön? És melyiket melyik részre kell felvinni?(hossz/hajvég/teljes haj)2019. nov. 9. 11:30
1/7 anonim válasza:
Leírom, hogy szerintem hogy kéne. Szerintem a sampon először, utána balzsam, majd a pakolás. A balzsamokat hajhosszra szokták és a hajvégekre, mert ha a hajtőre is kened, akkor ugye hamarabb zsírosodhat a hajad. A pakolás pedig szerintem attól függ, hogy mit tartalmaz. Mert én pl. argánolajat, meg az ilyeneket nem szoktam a hajtövekre kenni, csak a hajvégre, hajhosszra.
2/7 anonim válasza:
Vagy balzsam, vagy pakolás. A kettő együtt túlpuhítja a hajad.
5/7 anonim válasza:
Ha pakolást használok nem kell balzsam. Sampon+pakolás.
6/7 anonim válasza:
én így szoktam
pakolás, amikor van hajmosás előtt 1-2órám. az egész hajra teszem.
utána samponnal mosom. és kb a nyakamtól lefelé balzsam.
derékig érő hajam van.
balzsam minden mosás után, pakolás csak havi 1, de volt már hogy 2 hónap is eltelt 2 között
7/7 A kérdező kommentje:
Azta jó sok válasz:D köszi csajok! Sajnos nagyon száraz és töredező a hajam, ráadásul elég oroszlánszerű a mosás után, ezért én nem tehetem meg, hogy a végén mosom ki samponnal a dolgokat:(
Mindenkinek megy a zöld kéz!
2019. nov. 9. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!