Lányok ti hogy szedítek le este a sminketeket? Mi a rutinotok?
Ezeket a 10 darabos DM-es sminkletörlő kendőket szoktam venni. Kétszer átmegyek vele a szememen, meg az arcomon, aztán kész. Igaz, én nem is kenek magamra 6 réteg különböző alapozót meg highlightert meg kontúrt meg 5 színű szemhéjfestéket. Csak spirál, 1 féle szemhéjpúder, szemceruza, és BB krém.
De van, amikor elfelejtem, vagy csak simán nincs kedvem, olyankor másnap reggel lemosom szappanos vízzel a pandaszemeket, a többi meg 1-2 nap alatt a szokásos mosakodással lejön.
Meg is hülyülnék, ha késő este / hajnalban hulla fáradtan még azzal kéne tökölnöm, hogy külön habbal, tonikkal, ilyen olyan lemosóval, meg még radírral is gyötörjem a fejem... nem is értem, mi szükség van ennyi mindenre, mikor már lehet kapni 50 féle sminklemosót, ami tökéletesen eltünteti?
Aki annyira fél ezektől a termékektől, hogy utána minden alkalommal bőrradíroz, az inkább ne használjon semmit. :D
Olajos micellás vízzel lemosom a szemsminket és a rúzsomat, utána hideg vízzel jó alaposan átmosom az egész arcomat. (Ha nem sminkeltem, akkor egy sima micellás vizet használok).
Ezután ha száraznak érzem a bőrömet krémezek, de nem mindig szoktam.
Radírozni a zuhany alatt szoktam, kb hetente egyszer.
Micellás vízzel leszedem a nagyját, aztán balea habos lemosó(a rózsaszín, hirtelen nem jut eszembe a pontos neve 😃)
Utána tonik, arckrém, hogy ne feszüljön az arcom. Ha van több spórolt pénzem veszek szérumot is. Pl legutóbb én is propoliszos szérumot használtam, nagyon imádtam
Nekem bevált rutin, szappanos meleg víz.
A kencéktől pattanásaim, száraz hámló részeim lettek, csípett, kínlódás volt.
Olyan érzés, mintha "radírozna" is, teljesen tiszta a bőröm utána. A krém is felszívódik, előtte fényes maszknak tűnt az arcomon.
Most éppen ez az aktuális, de szoktam változtatni évszaktól/bőröm állapotától függően. + ha műszempillám van, mint most, kerülöm az olajos dolgokat
1. micellás vízzel letörlöm a nagyját (Bioderma)
2. arctisztítót oszlatok el az arcomon, felhabosítom (most épp a Sheseido foamját használom)
3. foreo-val tisztítom
Ezután még átmegyek rajta egyszer egy micellás vizes vattával.
Utána jön az arcápolás rész, tonizálás, hámlasztó, szérum, booster, hidratálókrém.
A radírozást én nem szeretem, helyette hámlasztót használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!