Miért lett divat mostanában a nők körében kopaszra borotválni a fejüket? Ez ki szerint szép?
Nem tudom ki számára lehet vonzó, egy nőnek ugyanis éke a hajkoronája.Ha valaki nem akar bajlódni a hajával vágasson rövid hajat,vannak egész jó fazonok.
Ahogy írod is: van akinek betegség miatt hullott ki a haja, és nekem valahol ezt jelenti...
Ráadásul ha valaki még tanul talán elmegy, de ha dolgozik nem hinném,hogy a munkahelyen nyerő lenne egy tar női fej.
Nem most lett divat, már jó pár éve meg van az, hogy egyes nők felnyírják a hajukat, mint pl. ezen a képen is látható:
Nekem nem tetszik, van akiknek meg igen, ez van. Nem vagyunk egyformák.
Mindig voltak olyan nők, akik tüsire vágatták a hajukat.
Nekem sem tetszik egyébként. Még a különösen szép arcú lányoknak is maszkulin összhatást kölcsönös, ami kifejezetten taszít.
Sokan azt gondolják, hogy ettől “kemények” lesznek, de nekem nagyon nem jön be.
Nem a keménység miatt csináljuk, hanem mert egészen felszabadító érzés.
Továbbá megtapasztalod milyen a 2 perces hajmosási rituálé, hogy nem kell fésű, semmi sem kell ami egy átlagos női hajtömegnél viszont kötelező, hogy mindig friss és ápolt benyomást keltsen.
A társadalmi elfogadottsága sajnos nulla az ilyen típusú hajviseletnél nők esetében, így az ember mit tud tenni, elkezdni szépen visszanöveszteni és nosztalgiával gondol a szabadon hagyott tarkójára, a sünis fejtetőre amin jólesett végigsimítani.
Gondolkodom rajta én is :)
Van a fitneszben egy csaj. Nagyon jó formás alakja van és nincs fél centi se a haja. Vagány, szexi, kiemeli az arcát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!