Így is fogok barnulni a szoláriumtól?
Figyelt kérdés
Amióta tart akánikula minden nap kb. 4-5 órát napoztam. Szépen le is barnultam, de még nem eléggé. Ma szoliztam 10 percet. De utána egyből belementem a hideg vízbe és fél órát úsztam. Az nem baj? Ígyis érni fog a szolárium? ( Nem tudom , mert ma voltam először életembe, és amúgy is azt mondták, hogy csak holnapra fogok bebarnulni) HA befogok!?2010. júl. 17. 23:36
1/2 anonim válasza:
Szoli után elvileg legalább 4 órát nem tanácsos fürdeni. Nem hiszem, hogy így sok fog látszani holnapra.
2/2 anonim válasza:
Se szoli, sse termeszetes napozas utan nem ajanlatos a zuhany, uszas, mosakodas. legalabb 3-4orat varjal maximalis barnulasert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!